Vårt Bella Vista – ett traditionellt familjeföretag

För ca 30 år sedan byggde Nikos och Katerina Moumouri en liten sommarstuga. De hade tänkt sig ett litet hus vid Kontogialos strand, mitt bland olivträd och cypresser. En plats där familjen kunde tillbringa de heta sommarmånaderna med barnen.

På den tiden fanns det ingen väg till stranden Pelekas, den kunde enbart nås via en liten åsnestig. Många ryggsäcksturister byggde små skjul av bambu och palmblad på stranden.

När en del ”hippies” kom och frågade om de kunde hyra rum i det lilla huset för natten, föddes idén till Bella Vista. Den lilla sommarstugan växte rum för rum och erbjuder i dag övernattningar åt gäster från hela världen i vänlig atmosfär.

Den familjära tanken finns kvar. ”Du kommer som gäst och går som vän.” Många av våra gäster har följt med oss i flera år och har blivit en del av vår Bella-Vista

Kom du också! Njut av grekisk gästfrihet och ett personligt mottagande i Bella Vista i den fantastiska bukten Pelekas! Övertyga dig på plats om grekisk gästvänlighet och känslan av lugn och charm.

Lämna ett svar