Bella Vista Apartments Corfu

Korfu och dess läckerheter förenade i Bella Vista.

New Till pensionatet Bella Vistas Pelekas hör vår restaurang och cocktailbar, som står till din tjänst för alla dina önskemål. I restaurangen kan du njuta av det traditionella grekiska köket och specialiteter från Korfu.  Maten serveras på vår terrass under tak med utsikt över det Joniska havet. Du kan även slappna av i baren eller njuta av den fantastiska utsikten och underbara solnedgångar vid ett av borden runt baren.

Vår dagsmeny bereder vi dagligen av färska läckerheter från ön. Därtill serverar vi grekiska viner som kommer från regionen Korfu.Säsongens grönsaker vi producerar från regionala gårdar på ön. Hos oss måste du veta möjligheten traditionella färska bryggt öl i Korfu bryggeri.

Efter maten kan du välja mellan ett brett sortiment av cocktails. Huset rekommenderar “Bella-Vista Special” med cognac och en likör av kumquat, en citrusfrukt, som togs hit av engelsmännen på 1800-talet.

Specialiteter från Korfu

Sofrito: Sofrito är en av de mest kända och unikaste rätterna här på Korfu. Den tillagas av kalvkött, som kokas i en vinsås med mycket vitlök och persilja.

Pastizada:

En av öns mest traditionella rätter. Nötkött stekt i en tomatsås kryddad med kanel och lagerblad.

Bourdeto: 

Bourdeto är Korfus mest berömda fiskrätt. Den tillagas av olika sorters fisk i en kryddig tomatsås.

Bianco:

Bianco är också en typisk fiskrätt från Korfu.  Det är kokt fisk i en vitlök-citron-sås med potatis och svartpeppar.