Δραστηριότητες

Περίπατοι

Δεν έχουν όλοι την ικανότητα ή την θέληση για καταδύσεις, αλλά όλοι επιθυμούν να κάνουν ένα περίπατο μέσα στην φύση, την παραδοσιακή ατμόσφαιρα των χωριών, στις λίμνες και τα μονοπάτια του νησιού.Πολυάριθμα είναι τα μονοπάτια που συνδέουν τα χωριά και δίνουν την δυνατότητα να θαυμάσετε διαφορετικά τοπία, βουνά, δάση, λίμνες, λόφους με ελιές και παραλιακές ζώνες. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχουν διαφόρων ειδών εκδρομές που διασχίζουν όλο το νησί.

AQUALAND

Σε κοντινή απόσταση απο το ξενοδοχείο μας θα βρείτε την AQUALAND. Το υδροψυχαγωγικό πάρκο AQUALAND είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και μεγαλύτερα water parks της Ευρώπης. Μέσα στο πάρκο θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία από νεροτσουλήθρες, παιχνίδια νερού και εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης.

Καταδύσεις

Οι οπαδοί των υποβρύχιων καταδύσεων μπορούν να απευθυνθούν στα πολυάριθμα diving centre διασκορπισμένα σε όλο το νησί για να θαυμάσουν τον βυθό της Κέρκυρας.
Για όλους όσους επιθυμούν να κάνουν μαθήματα τα κέντρα καταδύσεων βάζουν στην διάθεση σας όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό και εξειδικευμένους εκπαιδευτές.Οι πιο συναρπαστικές περιοχές βρίσκονται στην δυτική ακτή του νησιού στην Παλαιοκαστρίτσα όπου υπάρχει πλούσια θαλάσσια πανίδα και τα νερά είναι διάφανα.

Ιστιοπλοία

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες για να κάνετε ιστιοπλοία καθώς ενοικιάζονται βάρκες κάθε μεγέθους στους τουρίστες και στην μαρίνα Γουβιά θα βρείτε και yatching club τα οποία σας προτείνουν οργανωμένες διακοπές.Με τα ιστιοφόρα σκάφη μπορείτε να ανακαλύψετε ερημικές παραλίες και περιοχές της ακτής στις οποίες δεν μπορείτε να φθάσετε απο την στεριά.Για να ενοικιάσετε ένα ιστιοφόρο σκάφος θεωρείται απαραίτητο το ναυτικό δίπλωμα.

Ποδηλασία 

Το ποδήλατο μπορεί να είναι μια αποτελεσματική εναλλακτική λύση για να μπορέσετε να ανακαλύψετε μονοπάτια, διαδρομές και δρόμους στα οποία διαφορετικά δεν θα μπορούσατε να πάτε.
Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι αποφασίζουν να κάνουν διακοπές με ποδήλατο για να επισκευθούν τοποθεσίες λιγότερο αναπτυγμένες τουριστικά και να γνωρίσουν ερημικες παραλίες ακόμα και στην αιχμή της σεζόν.Στο νησί μπορείτε να βρείτε ποδήλατα πρός ενοικίαση που υπάρχουν σε όλες τις τουριστικές περιοχές.

Ιππασία 

Για όλους εκείνους που αγαπούν τα άλογα υπάρχουν στην Κέρκυρα πολυάριθμα κέντρα ιππασίας όπου μπορείτε να ιππεύσετε με την βοήθεια των εκπαιδευτών.Ακόμα πραγματοποιούνται εκδρομές σε τοποθεσίες που περιβάλλονται απο την υπέροχη φύση του νησιού στις οποίες δεν μπορείτε να φθάσετε με άλλα μέσα.

Γκολφ 

Στην Κέρκυρα είναι δυνατό να παίξετε γκολφ στο επαγγελματικό γήπεδο γκολφ (18 τρύπες) που δημιουργήθηκε στην κοιλάδα του Ροπα, μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω απο την πόλη.
Το Corfu Golf Club είναι μια καινούργια κατασκευή με πολλές ανέσεις και υπηρεσίες για τους λάτρεις του γκόλφ και για εκείνους που θέλουν να μάθουν.

Απάντηση