Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Το ξενοδοχείο Bella-Vista Corfu  είναι μία οικογενειακή επιχείρηση. Ο ιδιοκτήτης Μουμούρης Νίκος μαζί με την σύζυγο του Κατερίνα ξεκίνησαν να κατασκευάζουν μόνο ένα διαμέρισμα για την οικογένεια τους πριν 30 χρόνια στην περιοχή Κοντογυαλός.

Σύντομα περαστικοί σταματούσαν και ρωτούσαν εάν το διαμέρισμα μπορούσε να ενοικιαστεί – τότε ήταν που γεννήθηκε η ιδέα να κατασκευάσουν ακομή ένα δωμάτιο, τα δύο έφεραν ακομή ένα τρίτο και σιγά σιγά μέχρι την σημερινή του μορφή. Το ξενοδοχείο βρίσκεται μέσα στη φύση και προσφέρει μία φιλική, οικογενειακή ατμόσφαιρα με προσιτές τιμές και παραδοσιακή σπιτική κουζίνα.

Σήμερα, το ξενοδοχείο Bella-Vista Corfu είναι ακόμη μία οικογενειακή επιχείρηση όπου όλη η οικογένεια Μουμούρη δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να προσφέρει στον φιλοξενούμενο αξέχαστες διακοπές.

Μέχρι και σήμερα πιστεύουμε ότι η τοποθεσία όπου χτίστηκε το οικογενειακό μας ξενοδοχείο, τοποθεσία που κληρονόμησε η Κατερίνα απο τον πατέρα της Σπυρίδων, είναι ένα απο τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο. Ο συνδιασμός θάλασσας και βουνού, πράσινου και μπλε και της όμορφης φύσης θυμίζουν ένα μικρό παράδεισο.

Σας περιμένουμε να απολαύσετε την διαμονή σας και την μοναδική μας θέα σε μια φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Θα έρθετε σαν επισκέπτης και θα φύγετε σαν φίλος.

Απάντηση